Homeknop Vervangen

Apparaten met homeknoppen aan de voorkant en achterkant van het apparaat worden nu behoorlijk oud, vanwege de opkomst van apparaten met volledige weergave. Maar dit betekent niet dat bestaande apparaten met homeknoppen immuun zijn voor reparaties.

Bij Phonefinity kunnen we een defecte homeknop op elk apparaat diagnosticeren en repareren. Het slecht of niet werken van de Home knop kan erg vervelend zijn. Het heel hard moeten indrukken is niet fijn bij een knop die essentieel is voor de telefoon of tablet.

Als de knop helemaal niet meer reageert beperkt het de functionaliteit van de toestel enorm. Het gebruik van de homeknop is zodanig dat deze het ook vaak opgeeft bij intensief gebruik. Bij de homeknop / fingerprint zijn er meerdere oorzaken mogelijk als hij niet goed functioneert. Het kan een softwarematig probleem zijn of  een hardware defect. Bij de homeknop zijn er meerdere oorzaken mogelijk als hij niet goed functioneert. Het kan een softwarematig probleem zijn of  een hardware defect. We adviseren dan ook om je toestel eerst bij ons te laten diagnostiseren.

OEM Originele Onderdelen

Zeker weten dat uw toestel in goede handen is? Phonefinity geeft 12 maanden garantie op originele onderdelen. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem! Wij bieden een unieke haal- en brengservice.

Milieu en Ecosysteem

Recycling kan een groot verschil maken voor ons milieu. Om afval in ons milieu te verminderen biedt Phonefinity de mogelijkheid om uw oude telefoons bij ons in te leveren of te verkopen. Wij zullen deze dan reviseren of de onderdelen hergebruiken.

Het niet inschakelen van een elektronisch apparaat kan het gevolg zijn van veel dingen. Meestal is er een storing in het moederbord of de batterij. We kunnen een reeks problemen diagnosticeren en alleen vervangen wat nodig is.
Veel touchscreens werken niet als telefoon of tablet een zware val of stoot schade heeft gehad of als het apparaat eerder is 'gerepareerd' en er geen origineel scherm is gebruikt bij de vervanging. Al onze vervangende onderdelen worden geleverd vanaf 3 maanden garantie.
Bij hardware reparaties raakt u geen gegevens kwijt, wij raden u wel aan om een back-up te maken van uw bestanden voordat u uw toestel ter reparatie aanbied.
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.