Beeldscherm vervangen

Bij Phonefinity streven we ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit reparatie te bieden met een snelle doorlooptijd, zodat u niet lang zonder uw apparaat blijft zitten. Van schermreparaties tot het vervangen van batterijen, we bieden een breed scala aan reparaties, zodat uw apparaat er weer als nieuw uit ziet.

Beeldscherm reparaties worden binnen 30 minuten in onze winkel gerepareerd en de onderdelen die we gebruiken voor de reparatie zijn van de hoogste kwaliteit en zijn QC-getest om duurzaamheid te garanderen. We bieden 1 jaar garantie op onze schermreparaties en dit omvat alle technische problemen die zich voordoen na de reparatie, bijv. niet reageren, aanraak problemen. Fysieke en onopzettelijke schade zijn niet gedekt.

Wij bieden 3 verschillende soorten schermen aan:

OEM (Originele Kwaliteit) Service Pack Onderdelen: Dit zijn onderdelen die door de originele fabrikant zijn gemaakt voor de aftersales/reparaties. U zult geen verschil zien na de reparatie met uw oude originele scherm.

Refurbished onderdelen: Dit zijn onderdelen die zijn gerecycled met originele componenten. Kapotte schermen worden opgestuurd naar de fabrikant, en deze hergebruiken de bruikbare onderdelen voor nieuwe displays. Dit draagt ook een steentje bij aan de milieu vriendelijkheid. Bij een refurbished onderdeel zal u geen tot minimaal verschil zien na de reparatie. Qua prijs en kwaliteit verhouding zijn dit ook de schermen die het meest gekozen worden bij een reparatie.

A+: Dit zijn onderdelen die zijn geproduceerd door een secundaire fabrikant. De kleuren van het beeld kunnen ietsjes lichter zijn als u er goed op let. Voor iemand die een goedkope reparatie wilt uitvoeren en de werking van de scherm belangrijker vind dan de helderheid van de kleuren dan is dit een uitstekende oplossing.

Let op: Voor de Samsung reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van de Samsung fabrikant zelf.

Tablet, iPad Reparatie

Het is gemakkelijk om verliefd te worden op uw tablet, omdat deze de perfecte combinatie van formaat en functie biedt. Of je hem nu gebruikt voor werk, school of spelen, je tablet is een handige metgezel die gemakkelijk mee te nemen is. Mocht dit gemak door schade of storing zijn onderbroken, dan kunnen wij het probleem snel verhelpen zodat u weer van uw tablet kunt genieten.

Mac Reparatie

Heeft u problemen met Apple MacBook? De bekwame specialisten van Phonefinity staan klaar om elk probleem op te lossen, zowel groot als klein. We zijn de beste in de branche omdat we de onderdelen en tools hebben om uw Apple-laptop snel en betaalbaar te laten repareren. Bij Phonefinity lossen we dagelijks veelvoorkomende problemen op op apparaten zoals MacBook Air, MacBook Pro Retina en iMac.

Ja, Uw kunt altijd binnenlopen zonder afspraak. Je kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken voor reparatie door contact met ons op te nemen of door een afspraak in te plannen op onze website.
We werken alleen met kwaliteitsonderdelen rechtstreeks ingekocht van fabrikanten. We voeren reparaties uit volgens fabrieksspecificaties en geven altijd garantie op de reparaties. Wat we doen, doen we goed. En daar staan we garant voor.
Bij Phonefinity ben je aan het juiste adres. Of je nu particulier bent of een zakelijke klant, of je nu een kleine ondernemer bent of deel uitmaakt van een grote organisatie.
Phonefinity verkoopt accessoires van alle Smartphones, Tablets en Smartwatchs. We hebben meestal verschillende opties waaruit je kunt kiezen dus er is altijd wel iets voor jouw device.

Scherm Reparatie