Alles-in-één oplossing voor gadgetservices voor meerdere merken, aangezien we de grootste leverancier van mobiele reparatieservices zijn.

We bieden reparatiediensten voor mobiele telefoons van wereldklasse voor alle merken smartphones en -tablets, gespecialiseerd en gecertificeerde technici, hoogwaardige reserveonderdelen, garantie op reparatie en klantenondersteuning.

Over Phonefinity

Smartphones en laptops besturen tegenwoordig vrijwel elk aspect van ons leven. Van wekkers tot dagboeken en notitieblokken, camera’s, communicatiemiddelen en zelfs virtuele ontmoetingsplaatsen, het is onmogelijk om je een dag voor te stellen zonder deze beste vrienden. En als ze niet werken, is het geen wonder dat ons leven in onrust raakt. Het vinden van een snelle, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het repareren van deze gadgets is een probleem dat velen teistert en dat is precies waar we u graag bij helpen.

Phonefinity werd opgericht  in 2020 voor met het idee om consumenten ongeëvenaarde kwaliteitsreparatieservices en betrouwbare technische ondersteuning te bieden voor elektronische gadgets Smartphone, tablets en laptops. Het doel is om te focussen op het worden van een one-stop-shop voor alle gadgets-gerelateerde services die betrouwbaar en zakvriendelijk is voor de eindgebruiker. Ons team van getrainde en gecertificeerde technici werkt onvermoeibaar om uw gadget weer in vorm te krijgen. De eisen van onze klanten zijn de sleutel tot ons en we zijn vastbesloten om de beste in zijn klasse te bieden: geoptimaliseerde kwaliteitsoplossingen, prestatieresultaten en operationele uitmuntendheid om winstgevende oplossingen te bieden aan klanten die naar ons komen. We zijn toegewijd aan het leveren van eersteklas klantenservice en streven er voortdurend naar om de meest geprefereerde bestemming te zijn voor reparaties aan smartphones en laptops door middel van onze services die ‘handig’, ‘wendbaar’, ‘betrouwbaar’ en ‘zakvriendelijk’ zijn.

Bij ons staat kwaliteit voorop..

Onderscheiden

Kwaliteit in alles wat we doen, kwaliteit bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen, operationele processen, personeelsprocessen, workflowprocessen. We zijn vastbesloten om aan te tonen dat het handhaven van kwaliteit in elk afzonderlijk proces economisch, winstgevend, resultaatgericht en een enkele meetwaarde is die alle andere vergelijkingen in evenwicht houdt.

Waarden

We zijn toegewijd aan onze klanten en ons personeel en zorgen ervoor dat Phonefinity veel meer is dan alleen een bedrijf. Het is een geweldige plek om te werken en een opluchting voor klanten die zich zorgen maken dat er niet meer terugkomt van de schade die ze hebben toegebracht aan hun dure smartphones en tablets.

Uitspraak

Wij zijn een gedreven organisatie met passie en waarde voor kwaliteit, tijd en prestatie; om industriële processen en operationele uitmuntendheid te optimaliseren in de diensten die we leveren; resulterend in geoptimaliseerde meetbare resultaten, die voldoen aan en overtreffen.