studenten-ipad-iphone-tablet-reparatie

We hebben onze servicemogelijkheden uitgebreid

Studenten Reparatie

Onze professioneel opgeleide technici zijn experts in tablet reparaties en laptop reparaties voor scholen. Van Chromebooks en iPads tot MacBooks en Microsoft-tablets, we repareren door scholen uitgegeven apparaten en apparaten die eigendom zijn van studenten van alle merken en modellen.

Uw school of onderwijsinstelling kan rekenen op Phonefinity voor snelle doorlooptijden, kostenbesparingen. We maken een plan op maat dat past bij zowel uw budgettaire behoeften als reparatiebehoeften.

Wilt u meer weten over onze diensten voor telefoon, tablet en laptop herstel voor docenten? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Waarom is Phonefinity belangrijk voor onderwijsinstellingen?

Bij Phonefinity leggen technische en operationele uitmuntendheid de basis voor kwaliteit en organisatorische efficiëntie, met een focus op gestandaardiseerde procedures, uitstekende klantenservice en voortdurende verbetering.

Toegewijde service, branchekennis en vertrouwde technici zijn de manier waarop we uw vertrouwen verdienen en sterke partnerschappen opbouwen. We garanderen dat we al onze klanten de beste service bieden. Het eindresultaat is tevreden klanten die voor Phonefinity kiezen in plaats van enig ander reparatiebedrijf voor mobiele apparaten in de branche.

✅ Veilig dataprotocol om vertrouwelijkheid te garanderen.

✅ Handige ophaal- / bezorgservice-opties.

✅ Geen tijdverspilling met het overdragen / herstellen van gegevens of het opnieuw installeren van software omdat we de gegevens op het apparaat bewaren.

✅ De best opgeleide en professionele technici in de branche ISO 9001: 2015-certificering

We bewaken constant onze prestatieniveaus door middel van een continu verbeteringsproces. Met dit proces kan elk aspect van onze activiteiten en technische trainingsprogramma’s worden geanalyseerd en gevolgd, zodat we kunnen bepalen hoe we onze training kunnen verbeteren om op de hoogte te blijven van veranderingen in de branche. Dit proces zorgt ervoor dat onze technici de meest gekwalificeerde in de branche zijn. We hanteren gestandaardiseerde beleidslijnen en procedures die ons in staat stellen om efficiënt en consistent te zijn in het gebruik van middelen en in ons vermogen om snel voor onze klanten te zorgen.

Ben je een student met een kapot apparaat? Wij kunnen uw helpen!

Student zijn kan duur zijn, maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt met onze Phonefinity studentenkorting.

We begrijpen dat wanneer u een probleem ondervindt met uw telefoon tablet of laptop, en een professionele, betaalbare en gemakkelijke oplossing nodig heeft waarmee u het zo snel mogelijk en zonder gedoe weer aan de praat krijgt.

Studentenkorting is beschikbaar voor al onze studenten, je hebt alleen een geldige studentenkaart nodig.

Stuur Zakelijke Verzoek